...
Prijzen

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven. Deze tarieven gelden voor een behandeling die buiten uw zorgverzekering valt, dat wil zeggen als u geen aanvullende verzekering heeft of als u het maximale aantal vergoedbare behandelingen per jaar heeft overschreden. Bent u verzekerd bij een zorgaanbieder waarmee wij geen contract hebben? Dan moet u de nota zelf declareren; Afhankelijk van uw dekking krijgt u het geheel of gedeeltelijk een vergoeding. 

CONTRACTEN VOOR 2023

ONDERTEKENDE CONTRACTEN 
  • ACHMEA (o.a. Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, De Friesland, Prolife, ZieZo en AON)
  • ASR, (o.a. de Amersfoortse, Ditzo)
  • DSW (o.a. Stad Holland, InTwente)
  • ONVZ (o.a. PNO zorg, VvAA en jaaah.)
  • VGZ (o.a. IZA, UMC, Unive (ZEKUR.nl) VGZ (bewuzt, IZZ, Promovendum, Nationaal Academisch en Besured)
NIET ONDERTEKENDE CONTRACTEN 
  • CZ (o.a. OHRA, Nationale Nederlanden, CZ Justcz en CZdirect)
  • Eno (inclusief Salland, ZorgDirect)
  • Eucare (inclusief Aevitae)
  • MENZIS (inclusief Anderzorg en Hema)
  • Zorg en Zekerheid (inclusief AZVZ)

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.