...
Fysiotherapie

Uw Pad naar Herstel en Vitaliteit

Fysiotherapie

Bij Workout Therapy begrijpen we dat elke individuele reis naar herstel uniek is. Onze fysiotherapie diensten zijn ontworpen om u te begeleiden op uw pad naar herstel, het verminderen van pijn en het herwinnen van uw mobiliteit. Ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van uw welzijnsdoelen.

Onze Benadering:

Onze benadering van fysiotherapie is gebaseerd op de combinatie van klinische expertise, gepersonaliseerde zorg en de nieuwste behandelmethoden. Of u nu herstelt van een blessure, postoperatieve zorg nodig heeft, of worstelt met langdurige pijn, wij passen onze aanpak aan uw specifieke behoeften aan.

  • Pijnbeheer: We bieden geavanceerde technieken om pijn te verlichten en te beheren, zodat u kunt genieten van een betere kwaliteit van leven.

  • Herstel na een Blessure: Onze gespecialiseerde behandelingen en revalidatieprotocollen helpen u bij een snel en veilig herstel na een blessure.

  • Mobiliteitsverbetering: We werken samen met u om uw mobiliteit te herstellen en uw bewegingsbereik te vergroten, zodat u weer actief kunt deelnemen aan uw dagelijkse activiteiten.

  • Functieherstel: Als uw functionaliteit is aangetast, helpen we u om uw kracht en functie terug te krijgen, zodat u weer kunt genieten van een actieve levensstijl.

Onze belofte

Bij Workout Therapy streven we ernaar om niet alleen symptomen te behandelen, maar om de onderliggende oorzaak van uw problemen aan te pakken. We werken samen met u als partners in uw herstel en zorgen ervoor dat u zich gehoord, begrepen en ondersteund voelt gedurende uw hele behandeltraject.

Wij zijn er om u te helpen uw beweging, comfort en levenskwaliteit te herstellen. Maak vandaag nog een afspraak om uw eerste stap naar herstel te zetten.

Indien u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

ONZE DIENSTEN

Workout Therapy

Workout Therapy is een kleine en gezellige praktijk in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Monday08:00 – 19:00
Tuesday08:00 – 19:00
Wednesday08:00 – 19:00
Thursday08:00 – 19:00
Friday08:00 – 19:00
Saturday *09:00 – 12:00
Sunday **Gesloten

* Niet elke zaterdag
** Telefonisch niet bereikbaar

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.