...
Praktijk

Over ons

Welkom bij Workout Therapie

Uw partner in beweging, herstel en uitmuntende prestaties!

Bij Workout Therapy zijn we toegewijd aan het optimaliseren van uw fysieke welzijn, of u nu herstellende bent van een blessure, uw atletische prestaties wilt verbeteren of gewoonweg ernaar streeft een pijnvrij leven te leiden. Onze geïntegreerde benadering van fysiotherapie, sportrehabilitatie en kracht- en conditietraining onderscheidt ons als een vooraanstaande bestemming voor uitgebreide zorg.

Onze diensten:

  1. Fysiotherapie: Onze bekwame en meelevende fysiotherapeuten zijn hier om u te begeleiden op uw reis naar herstel. Wij bieden gepersonaliseerde behandelplannen die tegemoetkomen aan uw unieke behoeften, waardoor u weer mobiel kunt worden, pijn kunt verminderen en een betere levenskwaliteit kunt bereiken.

  2. Sportrehabilitatie: Voor atleten van alle niveaus zijn onze sportrehabilitatieprogramma’s ontworpen om u sterker dan ooit weer in het spel te krijgen. Van weekendstrijders tot professionele atleten, wij stemmen onze behandelingen af ​​op uw sportspecifieke eisen, waardoor een veilige en snelle terugkeer naar topprestaties wordt gegarandeerd.

  3. Kracht en conditie: Verbeter uw fysieke vaardigheden met onze gespecialiseerde kracht- en conditieprogramma’s. Of u nu een atleet bent die uw concurrentievoordeel wil vergroten of een individu dat op zoek is naar algehele verbetering van de conditie, onze experts zullen gerichte routines ontwerpen om u te helpen uw doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor trainingstherapie:

  • Expertteam: Ons team van hoogopgeleide fysiotherapeuten en sportrevalidatiespecialisten brengt een schat aan kennis en ervaring mee naar elke behandelsessie.

  • Geïndividualiseerde zorg: Wij begrijpen dat ieder mens uniek is. Daarom maken wij op maat gemaakte plannen die rekening houden met uw specifieke aandoening, doelen en levensstijl.

  • Op bewijs gebaseerde aanpak: Onze praktijk is geworteld in het nieuwste wetenschappelijke onderzoek en bewezen methodologieën, waardoor u verzekerd bent van de meest effectieve en up-to-date behandelingen.

  • Geavanceerde faciliteit: Onze moderne faciliteit is uitgerust met de modernste technologie en apparatuur en biedt een optimale omgeving voor uw revalidatie en training.

  • Holistisch welzijn: Naast herstel leggen we de nadruk op algemeen welzijn. Wij geloven erin u de kennis en hulpmiddelen te geven om uw gezondheid op de lange termijn te behouden.

  • Collaboratieve zorg: We werken nauw samen met u, maar ook met verwijzende artsen en coaches, om een ​​naadloos continuüm van zorg te garanderen.

Begin vandaag:

Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezondere, vitalere jij? Neem contact met ons op om uw eerste beoordeling in te plannen. Of u nu herstellende bent van een blessure, streeft naar atletische uitmuntendheid of uw conditie wilt verbeteren, Workout Therapy is er om u bij elke stap te ondersteunen.

Ontdek het verschil dat gepersonaliseerde fysiotherapie, sportrehabilitatie en kracht en conditie in uw leven kunnen maken. Ervaar de transformatie bij Workout Therapy – waar beweging leven is.

Empowerment van beweging. Inspirerende resultaten.

Workout Therapy

Workout Therapy is een kleine en gezellige praktijk in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Monday08:00 – 19:00
Tuesday08:00 – 19:00
Wednesday08:00 – 19:00
Thursday08:00 – 19:00
Friday08:00 – 19:00
Saturday *09:00 – 12:00
Sunday **Gesloten

* Niet elke zaterdag
** Telefonisch niet bereikbaar

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.