...
Werkmethode

Werkmethode

Onze 5-Stappen Werkmethode: Uw Weg naar Optimaal Welzijn

Bij Workout Therapy hebben we een een effectieve 5-stappen werkmethodiek ontwikkeld die ervoor zorgt dat u de hoogste kwaliteit zorg, begeleiding en ondersteuning ontvangt op uw weg naar optimale welzijn.

Stap 1: Intake & Kennismaking

Uw welzijnsreis begint met een warm welkom. Tijdens deze fase leren we u kennen, uw medische geschiedenis en uw specifieke zorgen. We geloven in het opbouwen van een sterke basis van vertrouwen en begrip, dus nemen we de tijd om naar uw behoeften te luisteren en eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. Ons doel is om een comfortabele en open omgeving te creëren waarin u gehoord en gewaardeerd wordt.

Stap 2: Behandelplan en Informatie

Met een duidelijk begrip van uw behoeften ontwikkelen we een gepersonaliseerd behandelplan dat is afgestemd op uw doelen. Dit plan beschrijft de stappen die we samen zullen nemen om u te helpen uw gewenste resultaten te bereiken. We zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de voorgestelde behandelingen, technieken en strategieën die we zullen gebruiken. Onze transparante aanpak stelt u in staat om actief deel te nemen aan uw reis en weloverwogen beslissingen te nemen over uw zorg.

Stap 3: Behandeling en Interventies

In deze fase begint de transformatie. Onze ervaren professionals brengen het behandelplan in de praktijk en maken gebruik van een reeks op bewijs gebaseerde interventies en technieken. Of het nu gaat om hands-on fysiotherapie, oefeningen voor sportrevalidatie of gerichte kracht- en conditieoefeningen, elke sessie is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u dichter bij uw doelen te brengen.

Stap 4: Bewegingsprogramma en Thuisoefeningen

U voorzien van de tools voor succes is de bouwsteen van onze aanpak. We bieden u een gepersonaliseerd bewegingsprogramma en thuisoefeningen die aansluiten bij uw behandelplan. Deze oefeningen zijn zorgvuldig gekozen om de vooruitgang die tijdens de sessies is geboekt te versterken en uw herstelproces te versnellen. Ons team zorgt ervoor dat u elke oefening begrijpt en het doel ervan, zodat u tussen afspraken in succes kunt boeken.

Stap 5: Evaluatie en Nazorg

Naarmate uw reis vordert, evalueren we voortdurend uw voortgang en passen we onze aanpak indien nodig aan. Deze doorlopende beoordeling stelt ons in staat om uw behandelplan te verfijnen en ervoor te zorgen dat u op koers ligt om uw doelen te bereiken. Onze toewijding aan uw welzijn eindigt niet met uw afspraken; we voorzien u van instructies voor nazorg, advies om toekomstige problemen te voorkomen en begeleiding om uw verbeterde staat van welzijn te behouden.

Bij Workout Therapy is onze 5-stappen werkmethodiek ontworpen om u te begeleiden naar optimaal welzijn, stap voor stap. We zijn niet alleen toegewijd om uw huidige aandoening te behandelen, maar ook om u te voorzien van kennis en tools om op de lange termijn een gezonder en actiever leven te leiden.

Betreed een Welzijnsreis met Workout Therapy. Uw Beweging, Uw Gezondheid, Onze Prioriteit.

Indien u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen

Workout Therapy

Workout Therapy is een kleine en gezellige praktijk in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Monday08:00 – 19:00
Tuesday08:00 – 19:00
Wednesday08:00 – 19:00
Thursday08:00 – 19:00
Friday08:00 – 19:00
Saturday *09:00 – 12:00
Sunday **Gesloten

* Niet elke zaterdag
** Telefonisch niet bereikbaar

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.