...
Sportrevalidatie

Terug naar de Top van Uw Spel

Sportrevalidatie

Bij Workout Therapy begrijpen we dat blessures een onvermijdelijk onderdeel kunnen zijn van een actieve levensstijl. Onze sportrevalidatie diensten zijn erop gericht om u terug te brengen naar de top van uw spel, met een gepersonaliseerde benadering die uw unieke behoeften en doelen omvat. Of u nu een recreatieve sporter bent of een topsporter, ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen in uw herstel en uw prestaties te verbeteren.

Onze Aanpak:

Onze sportrevalidatie aanpak is gebaseerd op een combinatie van expertise in de sport wereld, geavanceerde revalidatietechnieken en individuele aandacht. We begrijpen de specifieke eisen van sport en richten ons op het versnellen van uw herstel, het voorkomen van toekomstige blessures en het verbeteren van uw prestaties.

  • Aangepaste Revalidatieplannen: We ontwerpen revalidatieplannen die zijn afgestemd op uw sport, blessure en doelen. Of het nu gaat om een verstuikte enkel of een complexere blessure, ons team past de behandeling aan uw situatie aan.

  • Functionele Herstel: We richten ons niet alleen op het verlichten van pijn, maar ook op het herstellen van uw functionele vermogen. Dit stelt u in staat om terug te keren naar uw sport met vertrouwen en kracht.

  • Preventie en Onderwijs: Onze experts bieden preventieve strategieën en educatie om toekomstige blessures te minimaliseren. We leren u hoe u uw lichaam op de juiste manier kunt verzorgen om blessures te voorkomen.

  • Performance Enhancement: Voor degenen die hun prestaties willen verbeteren, bieden we gerichte oefeningen en trainingen om uw kracht, uithoudingsvermogen en techniek te optimaliseren.

Onze belofte

Bij Workout Therapy streven we ernaar om u niet alleen terug te brengen naar uw sport, maar om u sterker en veerkrachtiger te maken dan ooit tevoren. We begrijpen de passie en de doelen van sporters, en we zijn toegewijd aan het bieden van de beste zorg om u te ondersteunen in uw reis naar herstel en prestatieverbetering.

Wij zijn er om u te helpen uw sportieve dromen waar te maken. Maak vandaag nog een afspraak om uw herstel en prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Indien u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

ONZE DIENSTEN

Workout Therapy

Workout Therapy is een kleine en gezellige praktijk in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Monday08:00 – 19:00
Tuesday08:00 – 19:00
Wednesday08:00 – 19:00
Thursday08:00 – 19:00
Friday08:00 – 19:00
Saturday *09:00 – 12:00
Sunday **Gesloten

* Niet elke zaterdag
** Telefonisch niet bereikbaar

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.