...
Het Team

Het Team

Eyal Workout Therapy

Eyal Hilf

Fysiotherapeut / S&C Coach

Eyal is een waardevol lid van ons team en brengt zijn expertise als erkend fysiotherapeut mee. Met een diepe passie voor het bevorderen van gezondheid en welzijn speelt Eyal een cruciale rol bij het verbeteren van de fysieke gezondheid en prestaties van onze cliënten.


Opleiding en Kwalificaties:
Eyal heeft een Bachelor in Fysiotherapie van Hogeschool van Amsterdam. Hij is ook een erkende en gecertificeerde fysiotherapeut in Nederland, wat ervoor zorgt dat hij voldoet aan de hoogste professionele normen.


Deskundigheid en Ervaring:
Eyal heeft een schat aan ervaring in het behandelen van diverse musculoskeletale aandoeningen en blessures. Zijn expertise omvat:

  1. Revalidatie: Eyal blinkt uit in het ontwerpen van op maat gemaakte revalidatieprogramma’s om individuen te helpen herstellen van blessures, operaties of chronische aandoeningen. Zijn combinatie van hands-on/hands-off  benadering zorgt ervoor dat patiënten effectief hun functies terugkrijgen.

  2. Sportprestaties: Als sportliefhebber heeft Eyal een bijzondere interesse in sportfysiotherapie. Hij heeft met atleten op verschillende niveaus gewerkt om blessures te voorkomen, prestaties te optimaliseren en een snel herstel te bevorderen.

  3. Pijnbeheer: Eyal heeft een grondig begrip van technieken voor pijnbeheer, waaronder manuele therapie, therapeutische oefeningen en modaliteiten zoals dry-needling.

  4. Patiëntgerichte Zorg: Hij staat bekend om zijn compassievolle en patiëntgerichte benadering. Hij neemt de tijd om naar zijn patiënten te luisteren, hun behoeften te beoordelen en behandelplannen te ontwikkelen die aansluiten bij hun doelen en verwachtingen. Hij gelooft in het empoweren van zijn patiënten met kennis over hun aandoeningen en hoe ze hun fysieke gezondheid kunnen behouden. 

Samenwerking in het Team: Eyal werkt naadloos samen met andere zorgverleners, waaronder artsen, om uitgebreide zorg aan onze cliënten te bieden. Zijn multidisciplinaire benadering zorgt ervoor dat patiënten holistische behandeling ontvangen.

Passie en Toewijding: Zijn passie voor fysiotherapie reikt verder dan de kliniek. Hij neemt regelmatig deel aan bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied. 

Begin vandaag:

Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezondere, vitalere jij? Neem contact met ons op om uw eerste beoordeling in te plannen. Of u nu herstellende bent van een blessure, streeft naar atletische uitmuntendheid of uw conditie wilt verbeteren, Workout Therapy is er om u bij elke stap te ondersteunen.

Ontdek het verschil dat gepersonaliseerde fysiotherapie, sportrehabilitatie en kracht en conditie in uw leven kunnen maken. Ervaar de transformatie bij Workout Therapy – waar beweging leven is.

Empowerment van beweging. Inspirerende resultaten.

Workout Therapy

Workout Therapy is een kleine en gezellige praktijk in Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN

Monday08:00 – 19:00
Tuesday08:00 – 19:00
Wednesday08:00 – 19:00
Thursday08:00 – 19:00
Friday08:00 – 19:00
Saturday *09:00 – 12:00
Sunday **Gesloten

* Niet elke zaterdag
** Telefonisch niet bereikbaar

Direct antwoord op uw vraag

Veelgestelde vragen aan de fysio in Amsterdam

Welke diensten biedt u aan?

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en kracht- en conditietraining. Onze expert biedt gepersonaliseerde behandelingen, op maat gemaakte herstelplannen en gespecialiseerde trainingsprogramma’s om aan een breed scala aan lichamelijke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Fysiotherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich richt op het helpen van individuen bij het herstellen, verbeteren en behouden van hun fysieke welzijn. Fysiotherapeuten zijn experts in het beoordelen en behandelen van een breed scala aan aandoeningen. Of u nu herstellende bent van een blessure, aan een chronische aandoening lijdt of op zoek bent naar manieren om uw fysieke prestaties te verbeteren, fysiotherapie kan u gepersonaliseerde behandelplannen bieden om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Fysiotherapie is veelzijdig en kan een breed spectrum aan aandoeningen behandelen. Het is effectief voor de behandeling van problemen aan het bewegingsapparaat, zoals knie-, rug- en nekpijn, gewrichtsblessures, verstuikingen en verrekkingen. Neurologische aandoeningen zoals beroerte en multiple sclerose kunnen ook baat hebben bij fysiotherapie om beweging en functie te verbeteren. Bovendien kan het helpen bij postoperatieve revalidatie, sportblessures, ongemak op de werkplek en chronisch pijnbeheer. Fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke aandoening en doelen, met als doel de mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie omvat een breder spectrum van lichamelijke gezondheidsproblemen, waaronder blessures, pijnbestrijding en mobiliteitsproblemen. Sportrevalidatie richt zich daarentegen specifiek op de herstel- en verbeteringsbehoeften van atleten en actieve individuen.

Nee, directe toegang tot fysiotherapie is toegestaan. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met een fysiotherapeut zonder eerst een verwijzing van een arts te hebben.

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) fysiopraktijk in Amsterdam?

Heeft u problemen, is het echt te lang geleden of overweegt u een andere fysio? Wij staan ​​klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust eens langs in onze praktijk. Uiteraard kunt u ons inschrijfformulier ook digitaal invullen.